Het verkeer en de veiligheid rondom de school is voor iedereen even belangrijk. Om deze verkeersactiviteiten te ondersteunen, is er een verkeerscommissie op school actief. Leerkrachten en ouders hebben zich het doel gesteld om het door ons behaalde BVL te behouden en daarnaast activiteiten te organiseren die een groter verkeersbewustzijn creëren onder kinderen, ouders en leerkrachten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Paul Engels.

Fijn dat uw kind onze school bezoekt. Wij willen u i.v.m. duurzaamheid en veiligheid vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van de benenwagen of de fiets.
Fietsen kunt u stallen in de onze ruime fietsenstalling aan het begin van het schoolplein. Mocht u onverhoopt toch met de auto komen, dan zijn daarvoor voldoende parkeervakken.
Bij het ophalen van uw kind mag u bij de poort wachten. We verzoeken u dan om niet door Vim (= straatnaam) te rijden met de auto.

DOCUMENTEN
afspraken bij uitstapjes.pdf